Υπολογισμός δόσης

Welcome

Η fanmotorcycles ξεκίνησε το 1985, αρχικά σαν επιχείρηση συντήρησης και βελτίωσης μοτοσυκλετών δρόμου και προετοιμασίας αγωνιστικών, που διακρίθηκαν στις ελληνικές πίστες.

Το 1995 η εταιρία επεκτείνεται στον τομέα της εμπορίας μοτοσυκλετών και αξεσουάρ, στον οποίο διακρίνεται μέχρι και σήμερα έχοντας χτίσει ένα πολυπληθές και πιστό πελατολόγιο.

Με εμπειρία τριών δεκαετιών στο χώρο, η fanmoto λειτουργεί ως multibrand αντιπροσωπία καινούριων και pre–owned μοτοσυκλετών σε άριστη κατάσταση, κάθε προέλευσης και κατηγορίας. Η εταιρία ειδικεύεται στην εμπορία και υποστήριξη των ευρωπαϊκών εταιριών Ducati, KTM, MV Agusta, BMW, Triumph, Aprilia, Bimota με εξίσου δυναμική παρουσία και στις ιαπωνικές μοτοσυκλέτες των Honda, Yamaha, Suzuki και Kawasaki και εντυπωσιακή εμπειρία στα αμερικάνικα μοντέλα των Harley–Davidson και Buell.

Οι πωλήσεις πραγματοποιούνται σε τιμές λιανικής και χονδρικής (για εμπόρους) με τα πιο ανταγωνιστικά χρηματοδοτικά προγράμματα της αγοράς. Ταυτόχρονα, δεκτές είναι και οι ανταλλαγές μοτοσυκλετών. Οι μοτοσυκλέτες μας αποστέλλονται σε όλη την Ελλάδα, ενώ προς διάθεση υπάρχει και μεγάλο στοκ ανταλλακτικών. Το έμπειρο προσωπικό της έκθεσης και οι εξειδικευμένοι μηχανικοί του συνεργείου είναι έτοιμοι να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη και επιθυμία σας, σχετικά με τους δύο τροχούς.

Σας περιμένουμε σε ένα ζεστό και φιλικό περιβάλλον να συζητήσουμε τα πάντα σχετικά με τη μοτοσυκλέτα και να αποφασίσουμε μαζί ποιο είναι το μοντέλο που πραγματικά σας ταιριάζει.

Τελευταία Νέα

Δεύτερος ο Σταμάτης Δημολιάνης στην Χαλκίδα, μετά από ηρωικό αγώνα. - Δεύτερος ο Σταμάτης Δημολιάνης στην Χαλκίδα, μετά από ηρωικό αγώνα.
Lorenzo - Ducati: A Brave New World? - Lorenzo - Ducati: A Brave New World?
Κυρίαρχοι Σάκης Συνιώρης και Ducati Panigale στην Τρίπολη! - Κυρίαρχοι Σάκης Συνιώρης και Ducati Panigale στην Τρίπολη!
Δημολιάνης και ΚΤΜ SX 450-F κυρίαρχοι στην Πτολεμαΐδα! - Δημολιάνης και ΚΤΜ SX 450-F κυρίαρχοι στην Πτολεμαΐδα!
MotoGP Qatar: Νικητής ο Lorenzo, δεύτερος με εξαιρετική εμφάνιση ο Dovizioso - MotoGP Qatar: Νικητής ο Lorenzo, δεύτερος με εξαιρετική εμφάνιση ο Dovizioso
Δεύτεροι στην Πτολεμαΐδα Σταμάτης Δημολιάνης - KTM SX-450F Factory! - Δεύτεροι στην Πτολεμαΐδα Σταμάτης Δημολιάνης - KTM SX-450F Factory!
Σάκης Συνιώρης - EKO Ducati Kosmocar. Μαζί στο Πρωτάθλημα του 2016! - Σάκης Συνιώρης - EKO Ducati Kosmocar. Μαζί στο Πρωτάθλημα του 2016!
Δυνατό ξεκίνημα για Σταμάτη Δημολιάνη - Fanmoto και KTM SX-F 450 Factory! - Δυνατό ξεκίνημα για Σταμάτη Δημολιάνη - Fanmoto και KTM SX-F 450 Factory!
KTM Duke 390 και RC 390 σε εξαιρετικές προσφορές. Στην Fanmoto! - KTM Duke 390 και RC 390 σε εξαιρετικές προσφορές. Στην Fanmoto!
Kawasaki Versys 1000 ABS με 9900 ευρώ στην Fanmoto! - Kawasaki Versys 1000 ABS με 9900 ευρώ στην Fanmoto!

 

Τελευταίες Προσφορές


Σύνδεσμοι